Populaire berichten

dinsdag 24 september 2019

De cultuur van de goede herders. Deel 47. (Wouter van Oord)



Da Free John spreekt over ' The Enlightenment of the Whole Body'. Hij zegt:"The view "I am not the body" is false."I" is the whole bodily being--body and mind! The false view is upheld by spiritualists, advaitists, gnostics and other philosophical subjectivists."
Conventionele seksuele activiteit zoals seksuele eenwording (lees: geslachtsverkeer) is essentieel in intermenselijke relaties, en integraal unitair met de liefde om te Zijn. Het vlees en de lust zijn evengoed het absolute verschijnend als het relatieve. No-Thing appearing as sex. Gewoon lust for life in life itself met een immanente intelligentie, een onschuld die alreeds volledig gerealiseerd Zijn is!
Henri Miller's intuïtie is juist! Ook Osho sprak over "From sex to super Consciousness". Het leven is geilheid pur sang! Tantra! Alles wordt uit geilheid geboren. Zonder je geile vader en moeder zat je deze woorden niet te lezen!
Overgevoelige watjes slepen altijd de liefde erbij om het op te pimpen met een heilig sausje. De liefde die ze bedoelen heeft niets te maken met waar het hier over gaat. Zij die voortdurend over liefde praten weten niet waar ze het over hebben en hebben de haat in hun rugzak paraat! Wat (onvoorwaardelijke) Liefde werkelijk IS zouden ze nog met geen pook durven aanraken. Over die Liefde hoorde ik 20 jaar geleden Tony Parsons eens zeggen:
" Unconditional Love gassed six million Jews."
Zijn gehoor, waaronder ikzelf, was geschokt. Tony was er zelf ook flabbergasted van, en sprak dat gevoel ook uit. Wat een moed heeft die man om zo eerlijk Wat IS te omschrijven als waarachtig onvoorwaardelijk Liefde en all- inclusief! Petje af! "Ook de atoombom is niets anders dan onvoorwaardelijke Liefde", zei Jeff Foster in zijn prille begin tijd. Of hij dat nu nog zou durven zeggen betwijfel ik. Eerst horen, dan geloven!
(wordt vervolgd).

Wouter van Oord.



Geen opmerkingen: