Populaire berichten

vrijdag 20 september 2019

De cultuur van de goede herders. Deel 27. (Wouter van Oord)




Alle spirituele tradities verwijzen naar een entiteit (Gewaarzijn) die gerealiseerd dient te worden. Dat Gewaarzijn is wat je bent zeggen de tradities. Zo'n entiteit echter bestaat niet.
Het is illusie. Niet iemands illusie, maar gewoon wat schijnbaar verschijnt als illusie voor niemand. Er is niemand! Wat gebeurt is Niets-iets verschijnend als wat gebeurt. Schijnbaar.
Jouw ganse schijnbare leven is niets anders als dat. Eenvoud van wat schijnbaar gebeurt.
Niets doet er toe. Wat IS is onwetend van jouw schijn. It doesn't give a fuck!
Het hele verlichtings circus is een lachertje.
In Bevrijding is er een diepe buiklach als niemand ziet hoe het zit! Ook dat is wat schijnbaar gebeurt. Het is om je dood te lachen! Tony Parsons ligt dubbel van pret bij het uiteenzetten van het onvoorwaardelijke vrije van niet-iets. Hij barst van de humor!
Zojuist vernam ik dat Dzogchen Master Sogyal Rinpoche is heengegaan. Een spoor van seksueel misbruik achterlatend in zijn zog. De Rinpoche zal vast en zeker mindfull hebben opgemerkt dat "a hardcock doesn't lie!" Een stijve lul liegt niet! Die is hardstikke eerlijk! It is No-Thing appearing as a hardcock. Plain and simple as that! Rinpoche kwam er niet aan te pas! Niemand had een stijve!
(wordt vervolgd).

Wouter van Oord.

Geen opmerkingen: