Populaire berichten

vrijdag 30 augustus 2019

De cultuur van de goede herders. Deel 2. (Wouter van Oord)



De cultuur van de goede herders. Deel 2.

Bij verkiezingen in Amerika zou geen enkele kalkoen voor een vervroegde kerst stemmen. Ze worden liefst helemaal niet opgevreten! Maar op de spirituele marktplaats verdringen de zoekers zich nerveus rond een goeroe die hen zal onthoofden. Althans, figuurlijk. Want
de goeroe zal je vertellen dat je helemaal geen hoofd hebt. In zijn ashram in India deed Bhagwan Shree Rajneesh dat met speelse, bijna duivelse vlotheid. Zijn motto was: "Loose your mind and come fly with me!"
Dat waren nog eens tijden daar in Poona. Zoiets had de wereld nog nooit gezien. Uit het verre Nederland reisden kerkelijke afgezanten af om daar in Poona, in het hol van de leeuw, de Satan aan het werk te zien. Dominee Sipke van het Land was er getuige van de notoire energie darshans en liet zijn camera's wellustig de beelden proeven van uitzinnige mooie vrouwen die in diepe extase onder Bhagwan's fluwelen handen orgastisch in alle bochten kronkelden.
Weer thuis in Holland schetste deze gluiperige kerkvriend aan zijn gemeente een beeld van de antichrist die, in al zijn verdorvenheid de sex vaardig uit de kelder vingerde via de derde ogen van zijn lieftallige sannyassin amazones.
(wordt vervolgd).

Wouter van Oord.



Geen opmerkingen: