Populaire berichten

maandag 10 december 2018

Goede voornemens ...

Daar deed ik niet meer aan. Maar  nu per 1 januari dus wel. Dat heeft meerdere redenen. Eén daarvan is dat mijn moeder meer aandacht vraagt. Een tweede reden is dat in de ruim 10 jaar dat ik nu niet (regulier) werk, van een vrijgestelde, langzaam geëvolueerd ben naar iemand met veel verplichtingen. Ik ga in dit jaar een nieuwe start maken. Ik ga alle activiteiten beëindigen op het meehelpen organiseren van het symposium van 24 maart en het technocratisch regelen van de Uitgeverij Advaita (dus zonder acties of promoties) en de bondswedstrijd van dit schaakseizoen na. Die activiteiten stoppen vanzelf op 1 april. De Uitgeverij Advaita blijft maar zonder toeten of bellen (als eerbetoon aan Douwe Tiemersma).

Ik merk ook dat ik geen zin meer heb in avondactiviteiten.

Dit schept ruimte voor contemplatie en wellicht nieuwe activiteiten en het wellicht oppakken van een paar oude.

Waarom 1 januari? Omdat het huis van mijn moeder opgezegd zal gaan worden en leeggehaald, Hetty en ik het Pieterpad deel 1 lopen eind januari. En ik per 2 april de Camino vanuit huis loop zonder eindpunt dus ook geen einddatum. En ik voor het symposium voor 24 maart ook nog het nodige zal moeten doen.
Instuif activiteiten als de derde woensdag van de maand met mijn vrienden van Advaita Dordrecht zal ik zeker af en toe bezoeken.

De Facebook groepen zal ik op een lager niveau blijven volgen. Als platform van wat ik wil delen.

Ik zal iedereen hier ook van op de hoogte stellen. Het voelt goed een nieuwe start te maken.

2 opmerkingen: